Tabuľa na kreslenie a magnetky Evolutiv Board Smoby výškovo polohovateľná obojstranná s úložným priestorom a 80 doplnkov

Popis produktu

Tabuľa na kreslenie Evolutiv Board od špičkového francúzskeho výrobcu Smoby je kvalitná obojstranná tabuľa, ktorá rastie s dieťaťom od 3 rokov. Je vyrobená z pevnej kovovej konštrukcie odolného plastu, ktorý je príjemný na dotyk. Deti si na ňu môžu z jednej strany písať fixkou a z druhej strany kriedou. Obe strany sa potom dajú jednoducho zotrieť handričkou, alebo špongiou. Magnetická tabuľa sa dá výškovo nastaviť podľa potrieb dieťaťa. Pod tabuľou je praktický úložný priestor s oddelenými priehradkami na uloženie pomôcok, ceruziek, kried a fixiek.

Na deti čaká sada až 80 doplnkov, medzi ktorými nájdu magnetické písmenká, čísla, znaky, fixku, farebné kriedy a špongiu. Tabuľa je vyhotovená v krásnej zelenej farbe s oranžovými detailami, takže je vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Zahrajú sa s ňou na dlhé roky, pričom si budú užívať zábavu a zároveň sa učiť vytvárať svoje prvé slová, rátať rôzne príklady a rozvíjať si tak logické myslenie. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku.

Tabuľa pre deti sa dá veľmi rýchlo poskladať, nezaberá veľa miesta. Jej rozmery sú 67*61*130 cm, pričom celková výška je 130 cm.  Francúzska spoločnosť Smoby je známa svojimi špičkovými hračkami, ktoré navrhujú poprední francúzski dizajnéri pre rôzne vekové kategórie. Plast na hračkách Smoby je pevný a zároveň jemný k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany a farby podnecujúce detskú fantáziu. Hračky Smoby sú tým najlepším, čo môžete ponúknuť svojim deťom, ktoré sa s nimi budú zabávať dlhé hodiny.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*61*130 cm
Celková výška130 cm
Rozmery balenia56*13*74 cm
Celková dĺžka64 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.