Tablet elektronický Zvieratká Lex Animaux Educa pre deti od 9-36 mesiacov francúzsky

Popis produktu

Elektronický tablet Zvieratká Lex Animaux od španielskeho výrobcu Educa je vynikajúca hračka pre všetky deti od 9 mesiacov. Na tablete je vyobrazených 9 rôznych zvieratiek, ktoré po stlačení vydávajú zvuky. Dieťa sa tak učí, ako sa volajú a aké špecifické zvuky vydávajú. Jazykové rozhranie tabletu je vo francúzštine, takže sa dieťa nielen zabáva, ale aj učí cudzí jazyk. Tablet sa dá jednoducho ovládať a funguje na batérie typu 3 x AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Chlapci aj dievčatá sa s ním vydržia zabávať dlhé roky.

Didaktický tablet pomáha vzdelávať deti už od útleho veku. Vďaka zvukovým efektom dostáva dieťa spätnú väzbu, učí sa rozoznávať jednotlivé zvieratká na farme. Tablet je vyhotovený z kvalitného plastového materiálu, je zdravotne neškodný, deti sa s ním môžu bez obáv hrať. Spolu s ním si precvičia aj jemnú motoriku, sústredenie a pamäť. Učí sa vyslovovať názvy zvieratiek prirodzenou a hravou formou. Cibria si bystrý úsudok, smejú sa a zabávajú.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 9 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia21*21*5
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť231 g
JazykFrench
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.