Sušička potravín a ovocia Dry'n'Snack Beaba 3D prúdenie vzduchu od 35-80°C so 4 poličkami

Popis produktu

Utrácate za sušené ovocie pre deti desiatky eur? Beaba má pre vás riešenie v podobe exkluzívnej novinky! Sušička potravín a ovocia Dry'n'Snack z dielne obľúbenej francúzskej značky Beaba vám pomôže pripraviť chutné a zdravé sušené pochúťky pre malých i veľkých. Praktická domáca sušička ovocia a zeleniny Beaba suší potraviny na nízkych teplotách, vďaka čomu si jedlo zachováva dôležité vitamíny a výživové hodnoty. Ak si vaše deti nevedia predstaviť deň bez sladkostí, sušička Dry'n'Snack od Beaba je pre vás to pravé riešenie. Veď čo môže byť lepšie ako s chuťou sa zahryznúť do niečoho sladkého, a pritom zdravého?

Praktická sušička Dry'n'Snack s retro dizajnom funguje na princípe 3D prúdenia vzduchu, takže zaisťuje rovnomerné a presné sušenie s optimálnym výsledkom. Vy sa postaráte iba o prípravu ovocia a zeleniny na sušenie a šikovný kuchynský spotrebič sa postára o ten zvyšok. Vďaka 4 nerezovým táckam usušíte na jeden raz väčšie množstvo ovocia a zeleniny a nehrdzavejúca oceľ zaručí, že sušené pochúťky si zachovajú svoju chuť. V sušičke môžete okrem ovocia a zeleniny pripraviť aj obľúbené ovocné kože, krekry a dokonca jogurty. Postaráte sa tak nielen o pravidelný prísun vitamínov a minerálov, ale navyše zužitkujete ovocie a zeleninu, ktorú by ste nestihli skonzumovať.

Potraviny sa v sušičke sušia pri teplote 35-80°C po dobu 1 až 24 hodín v závislosti od druhu ovocia a zeleniny. Teplotu a čas sušenia si nastavíte jednoducho pomocou dvoch tlačidiel a digitálneho displeja. Proces sušenia môžete sledovať cez priehľadné dvierka s magnetickým uzáverom. Praktickou súčasťou sušičky je aj tácka na omrvinky umiestnená v spodnej časti, čo uľahčí údržbu sušičky. Vnútro sušičky utierajte vlhkou špongiou a tácky môžete umývať aj v umývačke riadu.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov, cez jedálenské stoličky až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj do vašej domácnosti.

Vlastnosti

  • sušička potravín a ovocia
  • aj na prípravu ovocných koží, krekrov a jogurtov
  • suší pri teplote 35-80°C
  • 3D prúdenie vzduchu
  • 4 tácky na potraviny a jedna tácka na omrvinky
  • priehľadné dvierka s magnetickým uzáverom
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ a sklo
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30*20*27 cm
ElektronickéÁno
Hmotnosť1.2 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.