Pracovné náradie Black&Decker Smoby v taške s mechanickou vŕtačkou 5 kusov

Popis produktu

Smoby detské pracovné náradie v taške Black&Decker je skvelá hračka pre chlapčekov, ktorí sa radi hrajú na malých kutilov. Táto taška obsahuje všetko čo potrebuje správny kutil pri sebe. Je veľmi ľahká, preto si ju všade môže zobrať so sebou. Celý set je prevedený v červenej a čiernej farbe so striebornými doplnkami a vyzerá ako naozajstné pracovné náradie. V tejto taštičke nájde malý kutil náradie ako kombinačky, kladivko, meter, francúzsky kľúč ale aj mechanickú vŕtačku. Všetko náradie je vyrobené z kvalitných plastov, ktorú sú odolné a dlho vydržia.

Pritom sú však veľmi príjemné na dotyk. Náradie je ergonomicky riešené tak, aby ho vedelo dieťa jednoducho uchopiť a hrať sa s ním. Vŕtačka je mechanická a ľahko sa ovláda. Stačí stláčať tlačidlo a otáčacia hlavica sa začne točiť. Detské pracovné náradie v taške Black&Decker je komplexná a krásne spravená hračka od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá je zárukou najvyššej kvality. Pri tejto hračke si vaše dieťa užije dlhé hodiny zábavy. Napodobňovaním dospelých sa ale aj veľa naučí.

Bude vedieť rozoznať náradie a aj jeho konkrétne uplatnenie. Pri hre s ním si vycibrí jemnú motoriku a manuálnu zručnosť, ktorá je v dospelosti veľmi dôležitá. S metrom sa dieťa naučí základom metrického systému a získa zmysel pre detail a priestorovú orientáciu. Hračka je vhodná pre deti vo veku od 3 rokov. V taške si ani nemusí nosiť náradie a jednoducho ju použiť na prenos čohokoľvek iného. Taštička je veľmi malá, jej rozmery sú 26*6*3 cm. V prípade potreby sa dá ľahko schovať.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*6*3 cm
Rozmery balenia26*6*29 cm
Hmotnosť0,31 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.