Jedálenská súprava zo skla Duralex Yellow Glass Meal Beaba z vysokokvalitného temperovaného materiálu od 36 mes

Popis produktu

Obľúbená francúzska značka Beaba spojila sily so známym výrobcom Duralex a výsledkom je jediná jedálenská súprava svojho druhu na svete. Trojdielna jedálenská súprava zo skla Duralex Yellow Glass Meal Beaba v krásnych farbách je vyrobená priamo vo Francúzsku a je stelesnením všetkého, čo deti k jedlu potrebujú. Ikonická súprava na jedenie pre deti od 36 mesiacov pozostáva z taniera, misky a pohára a do vašej kuchyne prinesie nielen funkčnosť, ale aj moderný, ergonomický dizajn. Prvotriedne tvrdené sklo Duralex je doplnené o silikónové protišmykové podložky pod misku a tanier, čo zaručuje priľnavosť k stolu a zabraňuje nehodám.

Jedálenská súprava Duralex Yellow Glass Meal Beaba z temperovaného skla má ergonomické tvary, ktoré deťom umožňujú jesť aj bez pomoci rodiča. O bezpečnosť počas každého jedla sa postará aj zdraviu neškodný, bezpečný materiál, ktorý je odolný voči poškrabaniu a neuchováva na svojom povrchu žiadny zápach ani škvrny. 100% záruku kvality do vašej domácnosti s dieťatkom prináša partnerstvo so spoločnosťou Duralex, ako aj prvotriedny hrubý silikón bez BPA. Jedálenskú súpravu bez silikónových častí môžete umývať v umývačke riadu.

Obľúbená francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • 3-dielna jedálenská súprava
  • pre deti od 36 mesiacov
  • z temperovaného skla a kvalitného silikónu
  • BPA free
  • ergonomický francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
  • vyrobené vo Francúzsku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery7*7 cm / 12*6 cm/ 18*5 cm
Rozmery balenia19*18*11 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,16 kg / 0,25 kg / 0,34 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.