Súprava do postieľky Classic Pink Melange toT's-smarTrike hniezdo, paplón a plachta ružová od 0 mes

Popis produktu

Nežná trojdielna súprava do postieľky Classic Pink Melange od výrobcu toT's-smarTrike zútulní izbičku bábätka a prinesie mu sladké sny už od narodenia. Vďaka kvalitným materiálom je súprava bezpečná aj pre bábätká už od narodenia. Je vyrobená v najmodernejšom dizajne, je príjemne jemná a hebká k pokožke najmenších detí. Súprava pre bábätká v jemnej ružovej farbe je trojdielna a tvorí ju priedušný paplónik, napínacie prestieradlo a hniezdo k postieľke, ktoré slúži ako bezpečnostná zábrana. Všetky 3 súčasti sady sú vyrobené z priedušnej 100% jersey bavlny s potlačou milej mačičky a vtáčikov. Súprava pre bábätko je dokonalou kombináciou zábavy a klasického štýlu, preto výborne doplní vzhľad každej detskej izbičky.

Súprava do postieľky sa postará o ničím nerušený spánok detí. Paplón s mačičkou udrží vaše bábätko počas spánku v pohodlí a teple. Je priedušný a ľahký, vyrobený s ohľadom na potreby najmenších detí. Dokonale zladeným doplnkom k prikrývke je hniezdo na postieľku, ktoré sa dá jednoducho pripevniť po obvode postieľky pomocou šnúrok. Hniezdo chráni neposedné bábätká pred tvrdým udretím sa o okraje postieľky, preto je nevyhnutnou súčasťou každej detskej výbavy. Tretím príjemným doplnkom na starostlivosť pre bábätko je napínacia plachta, ktorá ochráni matrac a deťom poskytne ešte väčšie pohodlie.

Hravé a nápadité doplnky pre novorodencov z rady toT's od populárneho výrobcu smarTrike sa tešia obľube medzi rodičmi, ale aj deťmi. Najnovším radom produktov smarTrike sú práve doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toT's. ToT's poskytuje najmodernejšie štýlové kolekcie vysokokvalitných produktov, ktoré dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobcov. V doplnkoch toT's-smarTrike sa kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, pričom štýl zostáva na vysokej úrovni. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby najmenších detí a ich rodičov.

Vlastnosti

  • súprava 3 doplnkov do postieľky
  • pre bábätká od narodenia
  • paplónik, napínacie prestieradlo a hniezdo
  • svetloružová farba s motívom mačičky na paplóniku a hniezde
  • jemná k detskej pokožke
  • pre pohodlie a ochranu bábätka počas spánku v postieľke
  • vhodná aj ako darček pri narodení
  • 100% jersey bavlna
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.