Superpack hry Enchantimals 4v1 Educa 2x25 puzzle, pexeso a domino

Popis produktu

Superpack hry Enchantimals 4v1 je výborná sada detských hier od španielskej spoločnosti Educa, vhodná pre deti od 3 rokov. Je inšpirovaná populárnymi čarodejnými dievčatkami a ich zvieratkami z príbehu Enchantimals, ktoré si obľúbili mnohé deti. Táto sada hier poskytne deťom a ich kamarátom veľa zábavy. Sada obsahuje štyri hry v jednom: 2 x puzzle, pexeso a domino. Obrázky puzzle majú 2x25 dielikov. Sada puzzle, pexesa a domina predstavuje skvelý spôsob, ako stráviť voľný čas. Obrázky v hre sú veľmi kvalitné a plné farieb.

Detské puzzle sú výbornou logickou hrou na rozvíjanie pamäťových schopností, predstavivosti a zároveň je to zábavná forma, ako stráviť nielen dlhé zimné večery. Puzzle sa po poskladaní dajú zlepiť a zavesiť na stenu či nástenku, ako pekný obrázok alebo znova rozložiť a uložiť do krabičky. Pexeso je nadčasová hra, ktorá deti zabaví na dlhý čas. Hrou s pexesom a dominom si deti trénujú vizuálnu pamäť.

Educa je španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu logických hračiek, vzdelávacích hier či puzzle. SuperPack Enchantimals  je kvalitný európsky výrobok spĺňajúci všetky bezpečnostné a kvalitatívne kritériá. Vďaka hračkám Educa sa dieťa naučí každý deň niečo nové. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery32*24 cm
Rozmery balenia41*29*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle50
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.