Bábika Fofuchas speváčka Lisa Educa Obleč ju sama od 6 rokov

Popis produktu

Bábika Fofuchas - speváčka Lisa je fantastická kreatívna hračka pre dievčatká od 6 rokov. Bábika, ktorú si dieťa samo oblečie je zaujímavá hračka pre všetkyšikovné ručičky. Balenie Fofuchas Educa obsahuje penové telo bábiky, ktoré deti môžu obliekať, 5 plastových listov rôznych farieb, na ktoré si deti nakreslia časti oblečenia podľa priložených vzorov, lepiacu pásku, kartónové časti, nálepky očí a úst a návod na použitie. Dieťa si podľa vzorov nakreslí jednotlivé kúsky oblečenia a doplnky pre bábiku, vystrihne ich, zlepí a bábiku oblečie. K bábike je priložený návod a tiež si môžete pozrieť video návod na stránke výrobcu Educa.

Výsledkom kreatívnej hry vášho dievčatka bude speváčka Lisa v trblietavom oblečení s mikrofónom, veselým účesom a štýlovým klobúčikom. Výška bábiky je 30 cm a jej výroba je pre dieťa veľká zábava. Fofuchas s veľkými očami a krásnym úsmevom je skvelým darčekom pre vaše tvorivé dievčatko. Deti k vlastnoručne vyrobenej bábike majú osobitný vzťah, pretože zábava začína už pri jej výrobe, nielen pri samotnej hre s bábikou.

Detská bábika Educa Fofuchas sa skladá jednoducho, deti nadobúdajú istú zručnosť pri manipulácii s malými predmetmi. Posilňujú jemnú motoriku a zároveň si pestujú trpezlivosť a precíznosť práce. Španielska spoločnosť Educa sa zameriava na produkciu detských spoločenských hiee a puzzle. Bábika pre dievčatá Fofucas Paula je kvalitný európsky výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá. Doprajte svojej malej slečne radosť z vlastnoručnej výroby bábiky, s ktorou sa zabavia už pri jej stavaní a ešte viac pri neskoršej hre so speváčkou Lisou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia34*30*7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.