Oranžová štvorkolka Vega Smoby na šliapanie od 24 mes

Popis produktu

Detská štvorkolka Vega Smoby na šliapanie s pedálmi je vhodná pre deti už od 24 mesiacov. Štvorkolka pre deti je na reťazový pohon, podobne ako bicykel a dieťa ovláda smer jazdy pomocou riadidiel. Štvorkolka má robustný a príťažlivý vzhľad, je veľmi stabilná a každé dieťa jazdu na nej miluje. Jazdou na pedálovej štvorkolke dieťa naberá koordináciu a pohybovú zručnosť. Posilňuje si svaly a pohybom na čerstvom vzduchu si upevňuje zdravie.

Ergonomické a pohodlné sedadlo a riadidlá zaručujú príjemnú jazdu, pri ktorej nebude dieťa ani po dlhšej jazde unavené. Rozmery štvrokolky na reťazový pohon sú 83 cm dĺžka, 45 cm šírka , a jej výška dosahuje 58 cm. Výška sedacej plochy je 35 cm od zeme. Bezpečnosť štvorkolky Vega je zaručená vďaka pevným a odolným plastovým materiálom, z ktorých je vyrobená. Farebné prevedenie v bielej, oranžovej a čiernej farbe pôsobí dynamicky a realisticky. Preto je veľmi obľúbenou u malých chlapcov.

Riadidlá štvorkolky, ako aj jej kostra, majú pevnú kovovú konštrukciu. Detská štvorkolka má palubnú dosku, ktorá vďaka nálepkám pripomína reálnu štvorkolku.  Stojí na 4 pevných kolesách a jej celkový dizajn má aerodynamické vlastnosti. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek a doplnkov, najvyššej kvality. Produkty Smoby sú držiteľmi certifikátov kvality, a to je zárukou dlhoročnej spoľahlivosti. S touto jedinečnou štvorkolkou zažije vaše dieťa množstvo krásnych chvíľ strávených jazdou a hrou so svojimi kamarátmi.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery83*45*58 cm
Výška sedacej plochy35 cm
Nosnosť30-50 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.