Striekajúci vodný slon Aquafant BIG s rotujúcou myškou a napojením na hadicu s dostrekom 2 m od 12 mes

Popis produktu

Vodný slon pre deti Aquafant BIG je dokonalá hračka, ktorá spestrí deťom horúce letné dni. Vodný sloník sa dá napojiť na hadicu s vodou, vďaka čomu predstavuje skvelé osvieženie pri hrách na záhrade. Vodný prúd zo sloníka Aquafant má dosah až dva metre, Na hlave slona sedí malá červená myška, ktorá sa otáča až o 360 stupňov a pomáha sloníkovi striekať vodu do všetkých smerov. S touto farebnou hračkou od nemeckého výrobcu BIG si deti užijú kopec zábavy a dobrodružstiev. Vodný slon Aquafant je vhodný pre všetky deti od 12 mesiacov. Plast, z ktorého je slon vyrobený je ošetrený UV filtrom, ktorý chráni farbu pred vyblednutím a hračka je tak dlho krásna a žiarivá ako v prvý deň.

Detský striekajúci slon Aquafant má rozmery 20*20*16 cm a hmotnosť 0,6 kg, takže sa tá ľahko prenášať do ktorejkoľvek časti záhrady. Deti si ho so sebou môžu vziať na dovolenku, na chatu či k vode a o zábavu budú mať stále postarané. Sloník hýri farbami, takže každé dieťa sa pri ňom po vyčerpávajúcich prázdninových hrách veľmi rado osvieži a stane sa jeho každodenným spoločníkom. Rodičia budú možno svojim najmenším závidieť toto skvelé a zábavné osvieženie. Stačí napojiť vodnú hadicu a z farebného chobota sloníka Aquafant začne striekať voda. Sloník má krásnu modrú farbu, žlté ušká, chvostík a chobot a na jeho hlave sedí červená myška, ktorá mu robí spoločnosť, kým deti oddychujú.

BIG je nemecký výrobca, ktorá má medzinárodne vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných materiálov. Na hračku je poskytnutá záruka 3 roky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery20*20*16 cm
Celková výška16 cm
Rozmery balenia35*46*29 cm
Celková dĺžka20 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,6 kg
Notedostrek až 2 m
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.