Drevený futbalový stôl BBF Millenium Smoby skladací s s 2 loptičkami od 8 rokov

Popis produktu

Stolný futbal BBF Millenium je vysoko kvalitný futbalový stôl vyrobený vo Francúzsku. Skladací futbalový stôl má moderný dizajn a veľmi stabilnú konštrukciu. Výhodou masívneho futbalového stola je, že sa dá jednoducho poskladať a odložiť, nezaberá potom veľa miesta. Má 4 kvalitné teleskopické tyče s ergonomicky tvarovanými rukoväťami, ktoré umožňujú pohodlné ovládanie pre dvoch až štyroch hráčov. Základ futbalového stola je drevený, pôsobí veľmi prirodzene a nadčasovo. Hracia plocha je imitáciou futbalového trávnika, má veľkosť 94*60 cm. Súčasťou futbalového stolíka pre deti sú počítadlá gólov po oboch stranách. Stôl má zabudovaný zachytávač a podávač loptičiek.

Stolný futbal je už dlhé roky obľúbenou zábavou ako aj pre deti, tak aj pre dospelých. Pri kalčete hráči veľmi zábavnou formou precvičujú svoje reflexy, trénujú svoju rýchlosť, presnosť a postreh. Drevený stolný futbal je veľmi dobre vyvážený a sú k nemu dve kvalitné korkové loptičky. Je určený pre deti od 8 rokov, no zahrať sa môžu aj dospelí. Je to výborná hračka, pri ktorej sa dieťa hravým spôsobom rozvíja a zabaví sa s ňou a so svojimi kamarátmi veľmi dlho, preto neváhajte a zakúpte ju aj svojim ratolestiam. Samozrejmou súčasťou dreveného kalčeta 2 hracie loptičky.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Rozmery futbalového stola na hranie sú 125*85*84 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery125*85*84 cm
Celková výška84 cm
Rozmery balenia116/79*16 cm
Celková dĺžka125 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť26,5 kg
Note94*60 cm - playing surface
Farbačierno-červená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.