Drevený futbalový stôl BBF Champions Smoby s 2 loptičkami od 8 rokov

Popis produktu

Drevený stolný futbal BBF Champions je originálny futbalový stôl, ktorý má francúzsky pôvod. Futbalový stôl má jedinečný, najmodernejší dizajn a pevnú robustnú konštrukciu, ktorá znesie aj hrubšie zaobchádzanie. Štyri teleskopické tyče s pohodlnými čiernymi rukoväťami umožňujú jednoduché ovládanie. Futbalový stôl Smoby je vhodný pre 2-4 hráčov futbalu. Základ stola je drevený, pôsobí veľmi prirodzene a nadčasovo. Hracia plocha je imitáciou futbalového trávnika so zaznačenými čiarami, jej veľkosť je 94*60 cm. Stôl má zabudovaný zachytávač loptičiek a tiež počítadlá gólov na oboch stranách.

Stolný futbal je už dlhé roky obľúbenou zábavou ako aj pre deti, tak aj pre dospelých. Pri kalčete hráči veľmi zábavnou formou precvičujú svoje reflexy, trénujú svoju rýchlosť, presnosť a postreh. Stolný futbal je veľmi dobre vyvážený a sú k nemu dve kvalitné korkové loptičky. Je určený pre deti od 8 rokov, no zahrať sa môžu aj dospelí. Je to výborná hračka, pri ktorej sa dieťa hravým spôsobom rozvíja a zabaví sa s ňou a so svojimi kamarátmi veľmi dlho, preto neváhajte a zakúpte ju aj svojim ratolestiam. Súčasťou dreveného kalčeta2 loptičky, ktoré sú nevyhnutnosťou pri napínavých futbalových zápasoch.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Rozmery stola na hranie sú  120*90*84 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery120*90*84 cm
Celková výška84 cm
Rozmery balenia113*78*16 cm
Celková dĺžka120 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť26 kg
Note94*60 cm - playing surface
Farbačierno-červená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.