Detská stolička KidChair Smoby zelená/modrá/červená s UV filtrom 50 kg nosnosť od 18 mes

Popis produktu

Kvalitná a odolná stolička KidChair Smoby sa vyrába najmodernejšou technológiou Blow Molding, ktorá zaručí, že vášmu dieťaťu vydrží dlhé roky. Vyrába sa v 3 farebných vyhotoveniach - zelenámodráčervená, a predstavuje výborný  darček pre každé dieťa od 18 mesiacov. Chlapci aj dievčatá ocenia na dotyk príjemný a zároveň pevný materiál, z ktorého sú vyrobené. Farby na detských stoličkách si zachovajú svoj žiarivý vzhľad po dlhé roky vďaka anti-UV filtru, ktorý ich ochráni pred slnečnými lúčmi. Deti ich využijú v interiéri aj exteriéri, dajú sa používať počas celého roka. Výška sedacej plochy stoličky je 27 cm.

Stoličky stoja na 4 pevných nožičkách, ktoré poskytujú dostatočnú stabilitu pri hrách detí. Všetky hrany na stoličke sú zaoblené, príjemné na dotyk a dieťa s nimi dokáže jednoducho a ľahko manipulovať. Sú plne prispôsobené pre potreby detí a svoje využitie nájdu pri čajových večierkoch, piknikoch v záhrade a rozličných posedeniach s kamarátmi a súrodencami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú u detí predstavivosť fantáziu. Celková nosnosť stoličky je 50 kg a jej výška je 50 cm. Uvedená cena platí za 1 kus, pri objednávke uveďte do poznámky požadovanú farebnú variantu. 

Francúzsky výrobca Smoby produkuje originálne, bezpečné a kvalitné detské hračky zo zamatovo jemného plastu. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery33*33*50 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia42*20*33 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Nosnosť50 kg
Note1 pcs
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.