Stôl Záhradník De Jardinage 2v1 Smoby dvojdielny so záhradkou a pieskovisko/bazén s krytom a 15 doplnkami od 24 mes

Popis produktu

Francúzsky Smoby prináša všetkým chlapcom a dievčatám od 2 rokov originálny a moderný záhradný stôl De Jardinage 2v1, s ktorým zažijú množstvo zábavy a radostných chvíľ pri hre na záhradníkov. Stôl Záhradník je vyhotovený v nádhernej kombinácii farieb - zelená, biela, modrá a červená, vďaka čomu sa stane ozdobou každej záhrady a dvora. Multifunkčný stolík v sebe skrýva dve navzájom oddelené komory - dieťa si jednu komoru môže naplniť pieskom alebo vodoupriestor druhej komory môže využiť ako záhradku, v ktorej si bude pestovať vlastné rastliny, polievať ich a starať sa o ne. Obe komory je možné prikryť vrchným krytom.

Dvojdielny detský stolík si deti obľúbia na prvý pohľad. Spolu s ním sa môžu zahrať na povolanie záhradkárov, vďaka čomu si rozvíjajú pozitívny vzťah k prírode, naberajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. O ešte lepšiu zábavu sa postará vynikajúca sada 15 doplnkov, s ktorými bude ich hra ešte realistickejšia. Tešiť sa môžu na záhradný košík s motyčkou, modrou krhličkou, hrabličkami, rydlom, lopatkou, tekvičkou, mrkvičkou a nechýbajú ani 2 kvetináče, do ktorých si zasadia kvetinky. Toto záhradné náradie ich naučí, na čo slúžia jednotlivé nástroje, a ako ich správne používať. Rozhodnú sa, aké rastlinky a kvety si posadia, pričom sledujú ich rast a starostlivo ich polievajú.

Keď sa deti postarajú o záhradku, môžu si voľnú komoru v stolíku naplniť vodou alebo pieskom, stavať si hrady, zámky, hĺbiť tunely a naplno sa ponoriť do sveta fantázie a predstavivosti. Malí stavitelia majú k dispozícii zelenú lopatku, hrabličky a 2 krásne formičky do piesku. Pre malých námorníkov čaká prekvapenie v podobe červenej loďky - stolík napustia vodou a zažijú osviežujúcu zábavu pri hre na lodných kapitánov a pirátov. S kamarátmi a súrodencami tak zažijú veľa radostných chvíľ a zážitkov, pričom si budú rozprávať vzrušujúce dobrodružstvá. Pri hrách sa deti môžu hrať v príjemnom chládku - stolík ponúka aj otvor pre upevnenie slnečníka (nie je súčasťou balenia).

Stolík De Jardinage vyniká najmä svojou multifunkčnosťou. Deti ho využijú ako pieskovisko, bazénik pre loďku a záhradu. To však nie je všetko - po prikrytí vrchným krytom sa stolík zmení na klasický detský stolík, takže si deti môžu kresliť obrázkyobedovať alebo sa s kamarátmi a súrodencami zahrajú stolové hry. Pri používaní jednej komory ako záhradky, sa dá druhá komora prikryť s krytom a deti sa tak budú môcť precvičovať kreslenie rastlín a kvetov, zachytia ich vernú podobu. Rozvíjajú si taktiež jemnú motoriku, komunikačné schopnosti a objavujú vlastnú osobnosť. Nádherný detský stolík je vďaka 4 plastovým nohám, vyrobeným najmodernejšou technológiou Blow Molding, veľmi pevný a stabilný. Jeho  povrch je chránený anti UV filtrom, vďaka ktorému si zachová svoje žiarivé farby aj po dlhom čase. Je veľmi kompaktný - vďaka rozmerom 69*69*46 cm sa dá využiť aj v menších priestoroch, dokonca aj na terase bytu. 

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*69*46 cm
Celková výška46 cm
Výška pracovnej plochy46 cm
Rozmery balenia70*17*72 cm
Celková dĺžka69 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,3 kg
Farbazelená
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.