Bib'expresso® Steril 3v1 Beaba príprava mlieka a sterilizátor bordový od 0 mesiacov

Popis produktu

Prístroj na prípravu mlieka a sterilizátor Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 je dokonalý pomocník do domácností s malým bábätkom. Rýchlo a jednoducho vám pomôže pripraviť mlieko aj o polnoci. Dokážete to aj jednou rukou, keď v druhej držíte hladné bábätko. Šikovný prístroj na prípravu mlieka Beaba v bordovej farbe dokáže ohriať už pripravené fľaše s mliekom, zohreje vodu na mlieko a tiež fľaše sterilizuje. Je vhodný na všetky typy detských fliaš.

Pomocník 3v1

Do zásobníka si môžete vodu naliať vopred, a potom ju už len stlačením jedného gombíka zohrejete. Voda na prípravu mlieka sa zohreje za krátkych 30 sekúnd na ideálnu teplotu 37°C. Ohrievač na fľaše sa dá demontovať a premiestniť, takže mlieko pre bábo ohrejete kdekoľvek. Do sterilizátora sa pohodlne zmestia až 3 fľaše a rovnako si tri fľaše uložiť do zadného priestoru prístroja Beaba, aby ste ich mali vždy poruke. Keď prístroj pripraví mlieko, oznámi vám to zvukovým a svetelným signálom. Prístroj Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 sa čistí automaticky pomocou pary.

O Beaba

Francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • prístroj na prípravu mlieka 3v1
  • dá sa ovládať aj jednou rukou
  • ohrieva vodu, fľaše s mliekom a sterilizuje
  • orhieva vodu na teplotu 37°C za 30 sekúnd
  • moderný francúzsky dizajn
  • výrobok vysokej kvality
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery22*24*34 cm
Celková výška34 cm
Rozmery balenia26*23*36 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1188 g
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.