Kreatívna hra Vymodeluj si svojho Dinosaura Stegosaura Educa od 6 rokov

Popis produktu

Kreatívna hra Vymodeluj si svojho Dinosaura je originálna kreatívna sada pre chlapcov a dievčatá od 6 rokov z dielne španielskeho výrobcu Educa. Súprava v sebe skrýva kvalitné dieliky na poskladanie kostry Stegosaura, ktoré sú označené číslami pre jednoduchšiu manipuláciu. Po poskladaní kostry sa dieťa pustí do modelovania tela, pričom bude mať k dispozícii 6 farebných druhov plastelín. Tie bude v požadovanom tvare a objeme nanášať na kostru dinosaura, pričom bude mať k dispozícii aj kartičku s obrázkom dinosaura, na ktorej sú z druhej strany uvedené v španielčine a portugalčine informácie o tomto krásnom dinosaurovi. 

Model dinosaura je perfektným darčekom pre všetky kreatívne deti, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky dieliky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa dostane šancu ukázať svoje šikovnosť a predstavivosť pri vytváraní figúrky dinosaura. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, zisťuje správnu postupnosť pri skladaní modelu a rozvíja si tak logické myslenie. Zlepšuje si aj jemnú motoriku, keďže narába s menšími dielikmi a plastelínou. Rozširuje si aj slovnú zásobu v cudzom jazyku a zároveň sa naučí viac o svojom obľúbenom dinosaurovi. 

Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť. Deti sa učia vnímať jednotlivé detaily a všestranne sa rozvíjajú. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych skladačiek nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.