Garáž veľká farma Creatix Big Farm Majorette 5 vozidiel od 5 rokov

Popis produktu

Stavebnica veľká farma Creatix Big Farm od francúzskeho výrobcu Majorette predstavuje skvelý darček pre všetkých chlapcov a dievčatá už od 5 rokov. Zahrajú sa hry na farmárov, pričom budú mať k dispozícii dielňu Workshop pre poľnohospodárske stroje, bioobchod na predaj poľnohospodárskych surovín, podkrovnú zásobáreň a veľkú stodolu pre 7 poľnohospodárskych zvierat, medzi ktorými sú koníky, ovečky, prasiatka a psík. Súčasťou farmy je aj veterný mlyn, obilné silo a veľká plocha s rôznymi typmi poľnohospodárskych plodín, na ktorých môžu pásť zvieratká. Táto skvelá stavebnica bude robiť deťom radosť po dlhé roky.

Pri starostlivosti o farmu sa deti spoľahnú aj na farmárske stroje - k dispozícii budú mať červený a zelený traktor, veľkú zelenú cisternu, sivú vlečku s nákladom dreva a modrú vlečku na 4 stohy slamy. Stavebnica farmy očarí malých farmárov pestrými a bohatými farbami, doplnky so starostlivo prepracovanými detailmi im umožnia naplno sa ponoriť do sveta fantázie a kreativity. Pri hre na poľnohospodárov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a učia sa, ako vyzerá práca na farme. Získavajú pozitívny vzťah k prírode a zvieratám, zisťujú, na čo slúžia jednotlivé farmárske stroje. S farmou sa zahrajú aj viaceré deti, kamaráti a súrodenci, pričom si zlepšujú komunikačné schopnosti, logické myslenie a jemnú motoriku. 

Rozmery stavebnice sú 75*57*20 cm. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú pravým francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery75*57*20 cm
Celková výška20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.