Garáž testovacie centrum Porsche Experience Center Majorette 80 dielov 5 autíčok od 5 rokov

Popis produktu

Stavebnica testovacie centrum Porsche Experience Center od francúzskeho výrobcu Majorette predstavuje perfektný darček pre všetky deti od 5 rokov, ktoré majú rady svet áut a pretekov. Nadčasová stavebnica umožní chlapcom a dievčatám zahrať sa na testovacích šoférov známej automobilky Porsche, pričom autíčka preveria v licencovanom testovacom centre. Biela centrálna časť stavebnice disponuje 2 poschodiami - na poschodie vedie nájazdová rampa k parkovisku a v prízemnej časti sa nachádza sekcia pre nabíjanie autíčok, servis s manuálnou zdvíhacou rampou a sekcia pre umytie autíčka s penovými valcami.

Pri samotnom testovaní autíčka sa malí šoféri a šoférky spoľahnú na sadu 5 kovových autíčok s otvárateľnými časťami a odpružením - Porsche Cayenne turbo E-hybrid, Porsche 934, Porsche Boxster 718, Porsche 911 GT3 RS Experience a Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Testovací jazdec musí každé autíčko preveriť pri skúškach kvality - čaká na ne kontrola pri manuálnej odpaľovacej rampe, test na kužeľoch, driftovanie, test rovnováhy, jazda po nerovnom, mokrom povrchu a prudké klesanie po schodoch. Nádherná stavebnica s testovacou dráhou vydrží zabávať deti dlhé roky, pričom si môžu na dráhe otestovať aj svoje vlastné autíčka, prípadne ju rozšíriť o ďalšie autíčka z kolekcie Majorette.

Deti si pri stavbe testovacieho centra naplno vyskúšajú svoje konštruktérske schopnosti, zahrajú sa na technikov, údržbárov vozidiel a testovacích jazdcov, čím sa približujú svetu dospelých. Budú mať na starosti každodenný chod testovacieho centra, pričom samé organizujú jednotlivé skúšky a vyhodnocujú, či sú vozidlá Porsche pripravené na bežnú premávku a preteky. Každý deň objavujú nové herné možnosti, získavajú zdravé sebavedomie a objavujú vlastnú identitu. Pri hre si zlepšujú jemnú motoriku, logické myslenie a pri hre s kamarátmi a súrodencami aj komunikačné a vyjadrovacie schopnosti.

Celkové rozmery testovacieho centra sú 70*60*22 cm, pričom jeho výška je 22 cm, rozmery testovacej dráhy je 60*33*10 cm. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery70*60*22 cm
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.