Stavebnica Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG Bloxx s figúrkou - sada 4 druhov od 1,5-5 rokov

Popis produktu

Stavebnica Peppa Pig Basic Sets II. Sets PlayBIG Bloxx obsahuje až 4 druhy stavebníc s motívom prasiatka Peppa Pig, takže zaujme každé dieťa už od 18 mesiacov. Chlapci a dievčatá sa môžu tešiť na bohaté množstvo doplnkov, vďaka ktorým si poskladajú stavebnicu s izbičkou, kúpeľňou, záhradkou a kuchynkou. Pestrofarebné dieliky umožňujú deťom kombinovať jednotlivé stavebnice, vymýšľajú pre figúrku prasiatka rôzne veselé príbehy. Stavebnicová sada je tou najlepšou voľbou pre všetky deti, ktoré by rady začali so stavaním stavebníc.

Veľkou výhodou stavebnice PlayBIG Bloxx je to, že je kompatibilná so stavebnicami LEGO. Vaše najmenšie deti si teda môžu skombinovať svoje kocky LEGO a BIG a postaviť ešte väčšie a lepšie stavby, domčeky a iné stavebné diela. Detské stavebnice sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú veľký vplyv na vývoj dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia zábavné stavby, hrá sa s figúrkami a rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť a logické myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary.

BIG je špičkový nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Plastové dieliky stavebnice sa vyznačujú vysokou UV stabilitou, takže si zachovajú svoje krásne farby aj po dlhom čase.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery21*18*12 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,11 kg
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.