Stavebnica Masha a medveď PlayBIG Bloxx BIG Medveď na kanoe 23 dielov 1 figúrka 1,5-5 rokov 27*21*11 cm

Popis produktu

Stavebnica pre deti PlayBIG Bloxx Máša a medveď - Medveď na kanoe je vynikajúca hračka vhodná pre všetky deti od 18 mesiacov. Motív rozprávky Máša a medveď, ktorá je v súčasnosti medzi malými deťmi obľúbená po celom svete, zaručí, že sa so stavebnicou BIG zahrá a zabaví každé dieťatko. Stavebnica s loviacim medveďom na kanoe poteší každého malého nezbedníka. Najlepšie na detskej stavebnici BIG je to, že je kompatibilná so stavebnicami Lego. Vaše najmenšie deti si teda môžu skombinovať svoje kocky Lego a BIG a postaviť ešte väčšie, ešte lepšie domčeky, ešte krajšie a zaujímavejšie hrady, zámky a iné stavebné diela.

Detské stavebnice Lego či BIG sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú obrovský význam pri vývine dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia a búra všelijaké domčeky, hradby a bunkre, rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť, kreatívne myslenie. Keď uvažuje nad tým, ako do seba jednotlivé kocky zapadajú, rozvíja aj svoje logické myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach. Zakúpte teda túto úžasnú pestrofarebnú rozprávkovú skladačku svojim najmenším, aby tvorili, vymýšľali, zabávali sa a rozvíjali svoju kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje ratolesti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery27*21*11 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.