Stavebnica Máša a medveď Bývanie na strome PlayBIG Bloxx BIG s 2 figúrkami a 60 dielov od 1,5-5 rokov

Popis produktu

Detská stavebnica PlayBIG Bloxx Máša a medveď Bývanie na strome poteší všetky deti, ktoré majú rady rozprávku Máša a medveď. Rozprávková skladačka je nádherná hračka pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov. Nezbedné a neposedné dievčatko Mášu a jej priateľa medveďa Miša poznajú všetky deti. 60 dielikov a 2 figúrky dievčatka Máše a jej priateľa medveďa poskytujú deťom dlhodobú zábavu pri skladaní a prenesú deti do rozprávkového sveta. Pri hre so stavebnicou Máša a medveď si deti môžu postaviť domček na strome, v ktorom Máša a medveď budú zažívať nové dobrodružstváStavebnica PlayBIG Bloxx Máša a medveď poskytuje deťom priestor pre uplatnenie fantázie, kreativity a vymýšľanie nových príbehov spolu s hrdinami rozprávky Máša a medveď.

Stavebnica Bývanie na strome v pestrých hnedých a zelených farbách prináša deťom kopec zábavy. Z 60 kúskov skladačky si malí nezbedníci môžu poskladať záhradný domček na strome s množstvom milých detailov. Chýbať nesmie ani piknikový kôš, ktorý sa dá pomocou malej kľuky vytiahnuť na strom. Zaujímavými prvkami sú aj dieliky skladačky s obrázkami medu či húb alebo rozkošné kvetinky. Skladaním kociek sa u detí rozvíja jemná motorika, logické myslenie. Deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach. Stavebnice PlayBIG Bloxx sú navyše výnimočné tým, že ich môžete ľubovoľne kombinovať s kockami Lego Duplo, a tak si deti môžu skladať ešte väčšie a krajšie domčeky, vytvárať si vlastné rozprávkové mestečká alebo čokoľvek, podľa vlastnej fantázie.

Jednotlivé dieliky stavebnice PlayBIG Bloxx a Lego do seba dokonale zapadajú. Detská stavebnica je zábavnou hračkou pre deti všetkých vekových kategórií. Popri hre a zábave majú stavebnice aj obrovský význam pri vývine dieťaťa. Zakúpte teda túto úžasnú pestrofarebnú rozprávkovú skladačku svojim najmenším, aby tvorili, vymýšľali, zabávali sa a rozvíjali svoju kreativitu na maximum. Plast, z ktorého je stavebnica pre deti vyrobená, obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Symbolom nemeckej značky BIG je byvol, ktorého charakterizuje sila, robustnosť a odolnosť. Týmito vlastnosťami sa vyznačujú aj detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Na detskú hračku nemecký výrobca BIG poskytuje nadštandardnú záruku 3 roky. BIG je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie detičky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery40*23*26 cm
Celková výška26 cm
Rozmery balenia39*35*49 cm
Celková dĺžka40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,8 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.