Stavebnica Kufrík s pracovným náradím v dielni Bob the Builder PlayBIG BLOXX s figúrkou a autíčkom 35 dielov od 24 mes

Popis produktu

Stavebnica Kufrík s pracovným náradím Bob the Builder je originálna hračka, vhodná pre všetky deti a najmä chlapcov od 2 rokov. Jednotlivé dieliky stavebnice sa vyznačujú žiarivými farbami a precízne spracovanými detailami, takže u detí podnecujú fantáziu predstavivosť. Malý stavitelia sa môžu tešiť aj na legendárnu figúrku Boba Staviteľa, s ktorým sa zabavia na dlhé hodiny. Táto krásna stavebnica si získa pozornosť každého dieťaťa aj vďaka 35 dielikom, medzi ktorými nechýba ani pekné autíčko. Celá stavebnica prichádza v praktickom modrom kufríku, takže si ju chlapci môžu vziať so sebou kamkoľvek. Výhodou stavebníc radu PlayBIG Bloxx je, že sú kompatibilné so stavebnicami Lego, takže si ich deti môžu kombinovať a vytvárať krajšie a väčšie stavby. Jednotlivé kocky do seba bez problémov zapadajú, možnosti na stavanie a vymýšľanie je veľa. 

Detské stavebnice BIG sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú obrovský význam pri vývine dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia a búra všelijaké domčeky, hradby a bunkre, rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť, kreatívne myslenie. Keď uvažuje nad tým, ako do seba jednotlivé kocky zapadajú, rozvíja aj svoje logické myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach. Zakúpte teda túto úžasnú pestrofarebnú rozprávkovú skladačku svojim najmenším, aby tvorili, vymýšľali, zabávali sa a rozvíjali svoju kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie detičky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery28*25*24 cm
Hmotnosť1,2 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.