Garáž 7 poschodová s 2 motorizovanými výťahmi Super City Garage Majorette so zvukom a svetlom elektronický vláčik a 6 kovových autíčok od 5 rokov

Popis produktu

7-poschodová garáž Super City Garage od francúzskeho výrobcu Majorette predstavuje fantastický darček pre všetky deti už od 5 rokov. Veľká stavebnica so 7 poschodiami je vybavená 2 motorizovanými výťahmi pre automobily, ktoré majú k dispozícii až 35 parkovacích miest, odkiaľ dokážu zísť na zem po spúšťacích rampách. Realistický zážitok pri hre s mestskou garážou umocňuje aj 6 zvukových a svetelných efektov. Spolu s garážou majú deti k dispozícii aj 6 modelov autíčok s kovovou karosériou, medzi ktorými je Audi R8 Coupé, Ford Mustang Police, Ford Mustang GT, Toyota Hilux, Iveco Ambulance a Iveco Fire Brigade. Kombinácia športových a služobných autíčok umožní deťom naplno využívať svoju fantáziu a predstavivosť pri hre na pretekárov a rôzne povolania.

Chlapci aj dievčatá sa takisto zabavia aj s elektronickým vláčikom v krásnom oranžovom vyhotovení, ktorý jazdí po okruhu na najnižšej úrovni garáže. Prepracovaný systém herných zón umožní deťom plnohodnotne využívať všetky časti stavebnice a vytvárať si vlastné herné scenáre. Čaká na ne vlaková stanica, automobilový servis, policajná stanica, hasičská stanica a heliport. Nadčasová garáž je vyhotovená v pestrých farbách, v každej detskej izbe vytvorí veselú a radostnú atmosféru. Deti budú každý deň objavovať nové herné možnosti, môžu sa s ňou zahrať aj so svojimi kamarátmi a súrodencami. Garáž si môžu kedykoľvek doplniť aj o ďalšie skvelé autíčka, takže sa s ňou zabavia na celé roky. K stavebnici sú potrebné 4 batérie typu 1,5V R03 a 3 batérie typu 1,5 V R14 (nie sú súčasťou balenia). Rozmery stavebnice sú 128*78*73 cm.

Deti si pri stavbe garáže naplno vyskúšajú svoje konštruktérske schopnosti. Budú sa starať o správne parkovanie autíčok a vyrážať na akcie so zásahovými autíčkami. S komplexnou stavebnicou si rozvíjajú technickú predstavivosť, priestorové videnie a logické myslenie. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery128*78*73 cm
Celková výška73 cm
Celková dĺžka128 cm
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 4x1,5V R03 a 3 x 1,5 V R14 (not included)
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.