Stavebnica Marvel Spiderman NYC Deluxe Nano Scene Jada s 2 figúrkami Jonah Jameson a Spiderman 20 cm od 5 rokov

Popis produktu

Stavebnica NYC Deluxe Nano Scene Jada predstavuje fantastický darček pre zberateľov a deti od 5 rokov. Chlapci a dievčatá sa môžu tešiť na realistickú stavebnicu s podobou vydavateľstva Daily Bugle, novinového stánku a podzemnej vlakovej stanice s vozňom, ktoré poznajú z filmov o Spidermanovi. Stavebnica s licenciou filmového štúdia Marvel sa skladá z 35 kvalitných dielikov so samolepkami, vyznačuje sa originálnym dizajnom. Súčasťou balenia sú aj 2 kovové figúrky - Spiderman a šéfredaktor vydavateľstva Jonah Jameson, vďaka ktorým si deti pripomenú napínavé filmové dobrodružstvá.

Stavebnica Marvel Spiderman predstavuje skvelú voľbu pre malých aj veľkých zberateľov figúrok a stavebníc s filmovými a komiksovými motívmi. Realistická stavebnica pomáha deťom rozvíjať ich fantáziu a kreativitu. Spolu s kamarátmi a súrodencami budú prežívať dobrodružstvá zo sveta filmových hrdinov Marvel. Stavebnica umožní deťom objavovať každý deň nové herné možnosti, pri hre s figúrkami si rozvíjajú aj jemnú motoriku a predstavivosť. Rozmery stavebnice sú 25*15*30 cm.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
Rozmery 25*15*30 cm
Rozmery balenia8,57*30,48*38,1 cm
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.