Stavebnica Dino Eggs Écoiffier 3 rôzne zvieratká vo vajíčku od 18 mes

Popis produktu

Stavebnica Dino Eggs od francúzskeho výrobcu Écoiffier predstavuje originálnu hračku pre deti už od 18 mesiacov, ktorú si deti budú môcť jednoducho brať všade so sebou. Stavebnica ponúkne deťom modernú skladačku dinosaura, ktorý sa skladá z kvalitných dielikov v krásnych farbách, takže upúta chlapcov a dievčatá na prvý pohľad. Uvedená cena platí za 1 kus vajíčka s dinosaurom. Stavebnice z radu Abrick sa vyznačujú kvalitnými plastovými dielmi, ktoré do seba dokonale zapadajú a umožňujú deťom ľahkú manipuláciu.

Deti si po poskladaní môžu stavebnicu opäť rozložiť a jednotlivé dieliky uložiť späť do vajíčka. Dieliky sú prispôsobené detským prštekom, sú príjemne oblé. Stavebnice Abrick pomáhajú deťom s rozvojom jemnej motoriky, učia sa trpezlivosti, logickému mysleniu. Vďaka žiarivým farbám sa u nich rozvíja aj fantázia a predstavivosť, vymýšľajú rôzne príbehy, vytvárajú si svoj vlastný svet. Stavebnica je ľahko rozoberateľná, vzájomne kombinovateľná a ideálna na doplnenie stavebníc radu Abrick, no dá sa použiť aj samostatne.

Écoiffier je francúzsky výrobca, ktorý vyrába kvalitné detské hračky. Écoiffier spĺňa najvyššie európske kritériá, preto sú hračky Écoiffier vhodné aj pre najmenšie deti. Francúzsky Écoiffier sa vyznačuje originálnym dizajnom ovplyvneným najnovšími trendmi, bezpečnostnými kritériami v priebehu výroby a kvalitou za primeranú cenu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia35*34*16 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.