Sprchová hlavica k všetkým domčekom Shower 3in1 Smoby upevniteľné na stenu/na zem/do ruky od 2 rokov

Popis produktu

Sprchová hlavica Shower 3v1 od francúzskeho Smoby predstavuje skvelý doplnok ku všetkým záhradným domčekom Smoby a zabavia sa s ňou deti od 2 rokov. Sprchová hlavica sa jednoducho napojí na záhradnú hadicu a chlapci a dievčatá si užívajú osviežujúci prúd vody. Sprchová hlavica sa dá upevniť na domček, položiť na trávnik alebo ju deti môžu držať klasicky v rukách. Vodné trysky v sprchovej hlavici ponúkajú 2 módy striekania vody: klasický a rotačný, takže sa deti môžu tešiť na veľa radostných chvíľ so svojimi kamarátmi a súrodencami.

Sprchová hlavica je vyrobená z kvalitného plastového materiálu so zaoblenými hranami, takže je maximálne bezpečná pre hru detí. Počas horúcich letných dní prinesie vašim najmenším chladivé osvieženie, chlapci a dievčatá budú tráviť vonku viac času a rozvíjať svoje pohybové schopnosti. Tento skvelý doplnok k domčekom Smoby rozšíri možnosti detských aktivít, prispieva taktiež k rozvoju fantázie a predstavivosti, deti získajú množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Záhradná hadica nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby prináša deťom moderné hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery30*15*5 cm
Celková dĺžka29 cm
Hmotnosť500 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.