Športový kočík Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Jogger Smoby polohovateľný so strieškou a gumenými kolesami

Popis produktu

Športový kočík Trio Pastel Maxi-Cosi & Quinny je moderný a praktický športový kočík-bugina, vhodný pre bábiku s veľkosťou 32 - 42 cm. Nádhernému kočíku v ružových, pastelových farbách, sa potešia dievčatká od 3 rokov, ktoré si doň položia bábiku a zafixujú si ju s ochranným pásom. Trojkolesový kočík je vyrobený z pevnej kovovej konštrukcie v kombinácii s plastom, je ľahký a zároveň stabilný. Dievčatkám sa bude s kočíkom veľmi ľahko manipulovať, kvalitné gumené kolieska zaručia tichý chod a predné koliesko je navyše vybavené aj blatníkom. Sedadlo pre bábiku je polohovateľné, takže si ho dievčatká rýchlo prispôsobia svojím potrebám.

Detský kočík bugina pre bábiku Trio Pastel je pohodlný, a plastové sedadlo je potiahnuté špeciálnym textilom s bezpečnostným pásom. Strieška na kočíku ochráni bábiku pred slnečnými lúčmi a úložný priestor dievčatko využije na doplnky k bábike. Kočík sa jednoduchým spôsobom dá poskladať a vziať kamkoľvek so sebou. Nezaberá tak veľa miesta. Bábika nie je súčasťou produktu. Je to realistická replika ozajstného detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Rozmery kočíka sú 74*39*63 cm, pričom celková výška rúčok je 63 cm a dĺžka kočíka 74 cm.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Plastový materiál hračiek Smoby je kvalitný a zamatový na dotyk. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Ostatné doplnky sú plne kompatibilné s kočíkom Maxi Cosi & Quinny, a je možné ich kombinovať.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery74*39*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia32*19*53 cm
Celková dĺžka74 cm
Výška rúčky63 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,6 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.