Kočík pre bábiku Maxi Cosi & Quinny Jogger Smoby športový polohovateľný ružový

Popis produktu

Športový kočík pre bábiku Maxi Cosi & Quinny Jogger je štýlový kočík pre bábiku v športovom prevedení, vhodný pre dievčatá od 3 rokov. Kočík pre bábiku Smoby je polohovateľný, dá sa meniť poloha sedacej časti. Bábika môže sedieť alebo byť v ležatej polohe, podľa želania malej mamičky. Kočík má pevný kovový rám. Detský kočík pre bábiku má kvalitné gumené kolieska pre pohodlnú jazdu. Jeho rozmery sú 74*39*63 cm, výška je 63 cm. Do kočíka je vhodná bábika s maximálnou výškou 42 cm.

Na rám kočíka Smoby je možné nasadiť sedačku Maxi Cosi. Zadné kolesá sú od seba vzdialené a tak dieťa ľahko manévruje s kočíkom do strán, s ľahkosťou prekonáva aj prekážky na ceste. Na sedadle kočíka sa nachádza bezpečnostný pás pre bábiku. Kočík má dve polohy, sedadlo môžete otáčať tak, že bábika sedí buď tvárou k dievčatku, alebo chrbtom, teda v smere jazdy. Pod sedadlom kočíka sa nachádza praktický košík na hračky.

Športový kočík Smoby má realistický vzhľad ako ozajstný kočík pre deti a preto sa bude každé dievčatko cítiť ako naozajstná mamička. Kočiarik Smoby je vyhotovený v krásnej kombinácii tmavoružovej farby s bielou a šedo-čiernymi detailami. Hra s bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Kočík pre bábiku sa čistí použitým jemne navlhčenej handričky

Produkty Smoby sa vyznačujú vysokou kvalitou, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. 

Vlastnosti

  • pre deti od 3 rokov
  • rozmery 74*39*63 cm
  • vhodný pre bábiku do 42 cm
  • má gumené kolieska, polohovateľné sedadlo
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery74*39*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia32*19*53 cm
Celková dĺžka74 cm
Výška rúčky63 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,6 kg
KolesáEVA rubber silent wheels
Notefor doll up do 42 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.