Športový set hier Multisport 5v1 Mondo s pumpou od 5 rokov

Popis produktu

Mondo športový set Multisport 5v1 je skvelá sada športových pomôcok v jednom od talianskeho výrobcu pre dievčatá a chlapcov od 5 rokov. Športová sada hier obsahuje set 2 kusov badmintových rakiet spolu s košíkom, 2 kusy tenisových rakiet s loptičkou, futbalovú loptu, volejbalovú loptu, frisbee - lietajúci tanier a sieť, ktorá sa dá transformovať na futbalovú bránku, volejbalovú a tenisovú sieť. V balení je aj praktická pumpa na nafúkanie lôpt. Tento praktický športový set je zabalený v krabicovom balení, a po uskladnení nezaberá veľa miesta.

Sadu športových hier Multisport 5v1 si môžete vziať kamkoľvek so sebou, na pláž, na dovolenku alebo sa zahrať na domácom dvore. Stabilitu športového setu pri hre detí zaručujú široké plastové stojany. Deti rady hrajú futbal, tenis, volejbal, badminton ako i hádzanie lietajúcim tanierom. Hra detí so setom Multisport 5v1 je skvelá forma pohybovej aktivity. So športovým setom značky Mondo zažijete vy i vaši rodinní príslušníci množstvo zábavy počas teplých letných dní. Tenis, bedminton, futbal, voleybal či hra s lietajúcim tanierom patria k najobľúbenejším aktivitám a preto by takýto set nemal chýbať v žiadnej domácnosti. 

Športový set pre deti Mondo je kvalitný európsky výrobok, ktorý spĺňa prísne kritéria odolnosti a kvality. Mondo je taliansky výrobca kvalitných detských hračiek s dlhoročnou tradíciou. Spoločnosť Mondo pri výrobe dodržiava všetky prísne bezpečnostné kritériá stanovené Európskou úniou. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
Rozmery balenia78*33*53 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.