Spoločenská hra Puzzle 3,2,1... Go! Challenge Educa 24 obrázkov 144 dielov anglicky španielsky francúzsky od 6 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Slová 3,2,1... Go! Chalenge Puzzle od španielskeho výrobcu Educa je perfektný darček pre všetky deti od 6 rokov. Hra s puzzle pozostáva zo 144 dielikov puzzle a 24 obrázkov, ktoré slúžia ako predlohy pri skladaní puzzle. Deti majú za úlohu čo najrýchlejšie nájsť a poskladať puzzle podľa svojho obrázka. Hravým spôsobom si trénujú pozornosť, rýchle reflexy a pamäť. Zasúťažia si so svojimi súrodencami a kamarátmi, zlepšujú si jemnú motoriku a trpezlivosť.

Puzzle s obrázkami sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, zabavia deti na dlhé roky. Hra Challenge Puzzle je ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie radosť. Hra zabaví všetkých najmä vtedy, keď je vonku nepriaznivé počasie alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. Pravidlá hry sú v anglickom, španielskom, francúzskom a nemeckom jazyku.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia25*25*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
JazykEnglish,Spanish,French,German
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.