Drevená spoločenská hra Pizza 123 Janod so 4 pizzami v angličtine od 3 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Pizza 123 z dreva je zaujímavá a zábavná hra pre deti od 3 do 6 rokov francúzskej značky Janod. Hru si môžu zahrať 2 až 4 hráči. Úlohou hráča je uložiť 8 rovnako farebných kúskov pizze čo najskôr. Dielik z pizze si hráč môže priložiť až po hodení 2 kockami. Jedna z kociek ukazuje hráčovi počet dielikov, ktoré si môže priložiť alebo musí odobrať a druhá kocka určuje farbu pizze. Hráč pokračuje v hre len v prípade, ak hodí kockou farbu svojej pizze. Vyhráva hráč, ktorý poskladá pizzu ako prvý. Štyri farebné pizze z dreva vo farbách modrá, červená, oranžová a fialová čakajú na malých pekárov. Jedna pizza má priemer 18 cm a skladá sa z 8 kúskov. Detská spoločenská hra Pizza 123 z dreva je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám. 

Hračky Janod majú úžasný francúzsky dizajn, dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Spoločenská hra pre deti je vyrobená z jemne opracovaného dreva a zdravotne neškodných farieb. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. Táto detská hračka Janod je skvelým spoločníkom , aby deti zahnali nudu a zažili kopec zábavy. Doprajte túto zábavnú spoločenskú hru svojim najmenším a zaručíte im tak nielen dni bez nudy, ale aj posilňovanie jemnej motoriky a precvičovanie pamäťových schopností.

Francúzska spoločnosť Janod prináša na trh kvalitné hračky s jedinečným francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra pre celú rodinu
  • prírodný materiál, jemne opracované drevo príjemné na dotyk
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, pamäťových schopností
  • priemer pizze je 18 cm
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery18*1 cm
Rozmery balenia25*4*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,55 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.