Spoločenská hra Pirates Battleship Janod magnetická od 5 rokov

Popis produktu

Magnetická spoločenská hra Pirates Battleship je pekná hračka vhodná pre deti od 5 do 12 rokov. Spoločenská hra na pirátov ponúka hodiny plné zábavy pre celú rodinu. Pirátske bojové lode je skvelá hra, ktorá prinesie chvíle plné napätia a zábavy nie len pre tých najmenších. Zahrajte sa na pirátov a potopte lode svojho nepriateľa ako prvý. Detská spoločenská hra pomáha rozvíjať jemnú detskú motoriku, súťaživosť, stratégiu a postreh detí. Súčasťou hry sú 2 mriežky pre dve úrovne hry, 20 magnetických lodičiek a 2 zmazateľné perá. Spoločenská hra je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Pri spoločenskej hre sa posilňuje postreh, strategické plánovanie a analytické myslenie. Možností na rozvoj dieťaťa je pri tejto hre mnoho. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je symbolom originálnych detských hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra pirátske lode
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • obsahuje 2 mriežky pre dve úrovne hry, 20 magnetických lodičiek a 2 zmazateľné perá
  • vhodná pre deti od 5 do 12 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej detskej motoriky, analytických schopností, strategického plánovania
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery22*4*30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.