Spoločenská hra pre najmenších Hot Piranha Janod od 4 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra Hot Piranha je pekná a náučná hračka vhodná pre deti od 4 do 8 rokov. Spoločenská hra pre deti je ideálna pre 2 až 4 hráčov, obsahuje 33 kariet, má veselé farebné prevedenie a veľmi jednoduché pravidlá. Cieľom kartovej hry je spárovať karty a zbaviť sa Čierneho Petra (karty s nerozdelenou rybou), pretože hráč, ktorý má na konci hry v ruke Čierneho Petra, prehráva. Hra rozvíja u detí postreh, súťaživosť a hravou formou sa oboznamujú s farbami. Spoločenská hra pre deti je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je výrobca nádherných kvalitných hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra s kartami pre 2-4 hráčov
  • obsahuje 33 kariet
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 4 do 8 rokov
  • ideálna na posilnenie postrehu, súťaživosti, učenie sa farieb
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.