Spoločenská hra Objavuj planétu Zem Planeta Tierra Board Game Educa 700 otázok a výziev od 7 rokov v španielčine

Popis produktu

Spoločenská hra Rýchle zvieratá od španielskeho výrobcu Educa poteší všetky deti od 7 rokov, ktoré sa s ňou výborne zabavia a naučia veľa nových informácií o planéte Zem. Stanú sa prieskumníkmi, budú odpovedať na rôzne otázky a riešiť výzvy. Výborná hra preverí nielen vedomosti, ale aj naučí pomáha dieťaťu objavovať život okolo nás, prebudí v ňom záujem o životné prostredie. Náučná spoločenská hra je lokalizovaná v španielčine, takže ju odporúčame tým, ktorí by si radi rozšírili vedomosti a slovnú zásobu v tomto zaujímavom jazyku.

Spoločenská hra obsahuje 192 herných kariet, hraciu dosku, žetóny a inštrukcie v španielčine. Cudzojazyčná spoločenská hra je vhodná pre 2-6 hráčov a jedna hra trvá približne 30 minút. Vedomostná hra zabaví nielen deti, ale aj dospelých, zahrá sa s nimi celá rodina. Dozvedia sa zaujímavé informácie z celého sveta, rozširujú si svoje obzory a súťažia so svojimi najbližšími. Deti sa vďaka nej naučia lepšie koncentrovať a rýchlejšie reagovať na podnety pri súťažiach.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 7 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
JazykSpanish
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.