Spoločenská hra Lynx Rýchly ako rys Educa 60 obrázkov pre najmenších francúzsky od 4 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Lynx od španielskeho výrobcu Educa je vynikajúca hra vo francúzskom jazyku, s ktorou sa zabavia nielen deti, ale aj ich rodičia. Hra obsahuje až 60 rôznych obrázkov. Rodinná spoločenská hra Rýchly ako rys je určená pre všetkých - chlapcov či dievčatá od 4 rokov, ale aj pre dospelých hráčov. Hra je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. 

Rodinná spoločenská hra Lynx má pomerne jednoduché pravidlá. Jednotlivé kartičky s viacerými obrázkami sa poukladajú do kruhu a do stredu sa otočí kartička s jedným obrázkom. Hráči budú musieť čo najrýchlejšie nájsť daný obrázok na jednej z kartičiek. Kto nájde obrázok prvý, získava bod. Hrou Lynx sa precvičuje pozornosť a reflexy. Je to ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie radosť. Hra zabaví všetkých najmä vtedy, keď je vonku nepriaznivé počasie alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. Zahrajú sa s ňou 2-8 hráči.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku. Keďže je táto spoločenská hra vo francúzštine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu francúzskeho jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
JazykFrench
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.