Spoločenská hra Lynx Rýchly ako rys Educa 350 obrázkov v taliančine od 6 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra pre celú rodinu Lynx od španielskeho výrobcu Educa je originálna hra v talianskom jazyku, s ktorou sa zabavia nielen deti, ale aj ich rodičia. Hra obsahuje až 350 rôznych obrázkov. Rodinná spoločenská hra Lynx je určená pre všetkých - chlapcov či dievčatá od 6 rokov, ale aj pre dospelých hráčov. Hra je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. Herná doska je zložená z niekoľkých dielikov, ktoré do seba zapadajú.

Rodinná spoločenská hra Lynx má pomerne jednoduché pravidlá. Z jednotlivých dielikov sa poskladá herná doska, takže hra môže byť zakaždým trochu iná. Na hernej ploche sú nakreslené obrázky, ktoré treba hľadať. Kto nájde obrázok prvý, získava bod. Hrou Lynx sa precvičuje pozornosť a reflexy. Lynx je ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie smiech. Hra zabaví všetkých najmä vtedy, keď je vonku škaredé počasie alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. 

Herné varianty:

  • Hra všetkých hráčov: Vyberie sa kapitán hry, ktorý rozdá hráčom 3 žetóny určitej farby. Kapitán potom vyberie 3 karty z boxu, otočí ich obrázkom dole a položí pred každého hráča. Na dohovorený signál hráči otočia svoje karty a snažia sa nájsť zhodné obrázky na hracej doske. Keď hráč nájde zhodný obrázok, položí naň žetón zhodnej farby. Prvý hráč, ktorému sa podarí umiestniť všetky 3 žetóny, povie: "Výhra" a hra sa zastaví. Kapitán skontroluje, či sú obrázky zhodné s obrázkami na kartičkách. Ak áno, hráč vyhráva dané kolo a ponecháva si karty, ak nie, stráca danú kartu a tá sa vracia späť do boxu a môže byť použitá v ďalšom kole (takisto ako ostatné nenájdené karty). Kapitán hry v ďalších kolách opäť rozdáva hráčom nové karty z boxu a hráč, ktorý prvý získa 20 kariet, vyhráva celú hru alebo kým nedôjdu všetky karty z boxu.
  • Hra bez kapitána: Kapitán hry sa nezúčastní hry, iba rozdá hráčom farebné žetóny. Kapitán vyberie kartu s obrázkom z boxu a ukáže ju ostatným hráčom. Tí sa ihneď môžu pustiť do hľadania, až kým najrýchlejší z hráčov nenájde zhodný obrázok na hracej ploche a rýchlo naň položí svoj žetón. Vtedy vyhráva kolo a získava danú kartu. Prvý hráč, ktorému sa podarí nazbierať 10 kariet, vyhráva hru.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku. Keďže je táto spoločenská hra v taliančine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu talianskeho jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteItalian version
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.