Spoločenská hra Ludo Space Monster Game&Puzzle Janod v angličtine od 3 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra v angličtine Ludo Space Monster Game&Puzzle je pekná hra pre rodinu vhodná pre deti od 3 do 7 rokovSpoločenská hra v štýle človeče, nehnevaj sa pre celú rodinu sa hodí na dlhé letné či zimné večery pre deti, ktoré neznášajú nudu. Preneste sa na chvíľu do inej galaxie a zahrajte si človeče nehnevaj sa inak. Zabavia vás vtipné vesmírne príšerky, ktoré sú súčasťou balenia. Vyhráva hráč, ktorému sa podarí ako prvému dostať obe svoje príšerky späť do vesmírnej lode. Detské človeče, nehnevaj sa obsahuje 1 hraciu plochu (16 dielikov puzzle), 8 figúrok, 1 kocku a návod. Doprajte túto zábavnú hru svojim najmenším a zaručíte im tak nielen dni bez nudy, ale aj posilňovanie jemnej motoriky a vzájomnej súťaživosti. Je to krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika hmatová citlivosť. Uvažovaním nad ďalšími krokmi v hre sa rozvíja aj ich logické myslenie a strategické plánovanie. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto spoločenskej hre pre celú rodinu neodolá žiadne dieťa.

Janod je výrobca, ktorého história siaha do roku 1970 a zaoberá sa výrobou prvotriednych hračiek pre deti s francúzskym dizajnom. Sú to nielen zábavné hračky, ale aj prostriedky na rozvoj inteligencie detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra pre celú rodinu
  • klasické Človeče, nehnevaj sa s vesmírnymi príšerkami
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 7 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, logického myslenia
  • v praktickom balení
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70*70 cm
Dieliky puzzle16
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.