Spoločenská hra Lince Super Champion Educa 1000 obrázkov španielsky od 6 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Lince Super Champion od španielskeho výrobcu Educa je skvelá hra v španielskom jazyku, s ktorou sa zabavia všetky deti už od 6 rokov. Hra obsahuje až 1000 rôznych obrázkov, medzi ktorými budú deti hľadať ten správny obrázok. Chlapci aj dievčatá budú mať pri hre skvelý zážitok aj vďaka hernej kocke, ktorá prináša do hry ešte viac dynamiky. Hra je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová.

Spoločenská hra Lince má pomerne jednoduché pravidlá. Z jednotlivých dielikov sa poskladá herná doska, takže hra môže byť zakaždým trochu iná. Na hernej ploche sú nakreslené obrázky, ktoré treba hľadať. Kto nájde obrázok prvý, získava bod. Hrou Lince sa precvičuje pozornosť a reflexy, je to ideálna hra do každej domácnosti. Deti si vďaka nej precvičia svoje rýchle reakcie, sústredenosť a všímavosť,  zabavia sa s ňou aj spolu so svojimi rodičmi. Hra je spolu s pravidlami lokalizovaná v španielskom jazyku, je určená pre 2-6 hráčov.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia47*33*7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.