Rodinná spoločenská hra Le Lynx Educa 400 obrázkov vo francúzštine od 6 rokov

Popis produktu

Rodinná spoločenská hra Le Lynx 400 je od španielskeho výrobcu Educa a obsahuje až 400 rôznych obrázkov, špeciálne upravených tak, aby sa deťom ľahko hľadali. Hra vo francúzštine je určená pre deti už od 6 rokov a je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. Hrou Le Lynx sa cvičí pamäť, pozornosť a reflexy. Hra Le Lynx je ideálna hračka do domácej pohody, keď je vonku škaredé počasie, alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. 

Pravidlá hry:

Varianta A: Deti si poskladajú okrúhlu hernú dosku, na ktorej sa nachádzajú rôzne obrázky a potom si vezmú z krabice náhodne 3 kartičky s obrázkami. Položia si ich obrázkom smerom dolu a po signáli ich otočia a hneď môžu hľadať zhodné obrázky na hernej doske. Po tom, čo prvé dieťa položí všetky svoje kartičky na správne miesto na hernej doske, sa stáva víťazom alebo získava bod a hra pokračuje ďalej, kým deti neminú všetky obrázky z krabice. Dieťa s najväčším počtom zhodných párov vyhráva hru!

Varianta B: Nehrajúci hráč vyberie ľubovoľnú kartičku z krabice a ukáže ju ostatným deťom, ktoré začnú na hernej doske naraz hľadať zhodný obrázok. Pri nájdení zhodného páru si víťaz odloží kartičky a hra pokračuje, až kým sa neminú všetky kartičky z krabice. Následne sa spočítajú zhodné páry u každého dieťaťa a víťazom je ten, kto ich našiel najviac.

Hra obsahuje:

Krabicu na poskladanie, hernú dosku a 400 kariet s rôznymi obrázkami zvieratiek, vecí, objektov...

Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia38*28*6 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.