Spoločenská hra Jungle Snake and Ladder Game & Puzzle Janod v angličtine od 3 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra v angličtine Jungle Snake and Ladder Game & Puzzle je pekná a zábavná hra vhodná pre deti od 3 do 7 rokov, ideálna pre 2 až 4 hráčov. Hra Hady a rebríky s motívom džungle je krásne ilustrovaná, súčasťou je jedna hracia plocha a zároveň puzzle zo 16 kúskov, 4 farebné figúrky – totemy, kocka a návod. Pomôžte svojim ratolestiam rozvíjať ich jemnú motoriku, logické myslenie a strategické plánovanie. Pravidlá sú veľmi jednoduché, kto prvý dostane svoj totem cez nebezpečnú džungľu plnú nástrah, vyhráva. Spoločenská hra pre deti je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je výrobca prvotriednych detských hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Sú to hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju inteligencie dieťaťa. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra a puzzle v angličtine
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 7 rokov
  • ideálna na rozvoj logiky, pozornosti, strategického plánovania
  • v praktickom balení
  • v pestrých farbách
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • nádherný francúzsky dizajn 
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70*70 cm
Dieliky puzzle16
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.