Spoločenská hra Garden Clip Clap Janod

Popis produktu

Spoločenská hra Garden Clip Clap je pekná detská hra vhodná pre deti od 3 do 6 rokov. Táto drevená spoločenská hra je ideálna pre 2 hráčov, súčasťou je hracia tabuľa s 12 okienkami, kocka s obrázkami, kocka s číslami. Hráči si najprv zvolia, či budú používať okienka s číslami alebo obrázkami a zábava sa môže začať. Doprajte túto zábavnú drevenú hru pre deti svojim najmenším a zaručíte im tak nielen dni bez nudy, ale aj posilňovanie jemnej motoriky a vzájomnej súťaživosti. Okrem toho sa pri spoločenskej hre rozvíja aj logické myslenie a strategické plánovanie. Hračka s motívom záhrady je vyrobená z kvalitného dreva, ktoré je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a na povrchu sú zdravotne neškodné farby a laky.

Pravidlá pri použití kocky s obrázkami: hra sa začína s otvorenými okienkami, hráči sa striedajú v hode kockou s obrázkami. Ak hráč hodí napríklad mačku, zatvorí okienko s obrázkom mačky. Hráč, ktorý zatvorí všetky okienka ako prvý, vyhráva. Pravidlá pri použití kocky s číslami sú takéto: hru začnete s otvorenými okienkami, cieľom hry je zavrieť všetky okienka. Ak hráč hodí napríklad číslicu 5, môže zavrieť okienko 5, okienka 1 a 4 alebo okienka 2 a 3. Vyhráva hráč, ktorému sa ako prvému podarí otvoriť všetky okienka. Pri použití obidvoch kociek sú pravidlá nasledovné: hru začnete s otvorenými okienkami. Hráči sa striedajú a hádžu naraz oboma kockami. Ak hráč hodí napríklad mačku a číslicu 2, tak zatvorí okienko s obrázkom mačky (ak je otvorené) a otvorí okienko s číslicou 2 (ak je zatvorené). Vyhráva hráč, ktorému sa ako prvému podarí zatvoriť všetky okienka. Hry použitím oboch kociek môžu občas trvať dlhšie.

Spoločnosť Janod sa zaoberá produkciou kvalitných drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja viaceré medzinárodné ocenenia, napríklad PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. 

Vlastnosti          

  • drevená spoločenská hra pre deti
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, logického myslenia
  • v praktickom balení
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*22*2,7 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.