Spoločenská hra Harry Potter Borras Educa pre 1-8 hráčov po španielsky od 7 rokov

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa originálnou spoločenskou hrou Harry Potter od španielskeho výrobcu Educa. Táto moderná spoločenská hra v španielskom jazyku je ako stvorená pre chlapcov a dievčatá od 7 rokov, ktoré sa túžia ponoriť do sveta kúziel a čarov. Stanú sa súčasťou čarodejníckej školy Rokfort, na ktorej sa naučia ovládať kúzla, pripravovať elixíry a tešiť sa môžu súperenie so študentmi z Chrabromilu, Slizolinu, Bystrohlavu a Bifľomoru. Čaká na nich 30 rôznych úloh, ktoré musia splniť a 15 kartičiek so známymi postavami, pričom si môžu vyberať z 3 herných módov: mladý čarodejník, skúsený čarodejník alebo tímová hra, do ktorej sa zapoja viaceré deti.

Kvalitná herná doska, rovnako ako aj kartičky, sú veľmi realistické a ich originálny dizajn si obľúbi každý malý fanúšik Harryho Pottera. Zažijú množstvo dobrodružstiev a zábavy pri prekonávaní rôznych výziev, pričom si vyskúšajú svoje schopnosti v čarodejníckom svete. Keďže je spoločenská hra v španielskom jazyku, dieťa získava základy z cudzieho jazyka a všestranne sa vzdeláva. Detská hra je určená pre 1-8 hráčov, pričom celková doba hrania je v dĺžke 20 alebo 45 minút. Deti sa tak výborne zahrajú so svojimi súrodencami, kamarátmi, zapojiť sa môžu aj rodičia.

Spoločenská hra skráti dlhé zimné či letné večery, môžete ju svojim ratolestiam zbaliť aj na cesty, je to zábava pre celú rodinu. Spoločenské hry pomáhajú rozvíjať pamäťlogické mysleniepostreh, trpezlivosť, ale aj súťaživosť a spoluprácu medzi deťmi. Posilňujú tímového ducha, deti sa učia nové pravidlá a dodržujú ich. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 7 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
JazykSpanish
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.