Spoločenská hra Disney Princezné Conector Junior Educa 40 kariet a 200 otázok s inteligentným perom v angličtine

Popis produktu

Detská spoločenská hra Conector Disney Princezné je zaujímavá hra pre deti od 3 rokov, ktorá je inšpirovaná obľúbenými princeznami z Disney rozprávok. Hlavnú časť tejto hračky tvoria hracie dosky s obrázkami slávnych Disney princezien. Súčasťou tejto hry je 40 kariet a 200 otázok, prostredníctvom ktorých sa deti môžu veľa naučiť. Podstatou hry Conector je rozvoj logického myslenia cez jednoduché spájanie obrázkov. Deti spájajú jednotlivé otázky s odpoveďami na hracej doske. Spoločenská hra Conector je zdrojom výbornej zábavy a hravého učenia sa pre deti, preto ju zaobstarajte aj pre vaše malé ratolesti.

Inteligentné pero má LED svetlo, ktoré sa rozsvieti na zeleno, keď je odpoveď správna a na červeno, keď je odpoveď chybná. Táto spoločenská hra stimuluje v najmenších deťoch túžbu učiť sa nové veci. Má moderný a atraktívny dizajn, ktorý očarí hlavne najmenšie dievčatká. Rozmery spoločenskej hry sú kompaktné, ľahko si ju zbalia na výlet či dovolenku a môžu sa s ňou zahrať kdekoľvek. Obsahuje základné prvky na vzdelávanie: tvary, farby, čísla, logiku, spájanie.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. Keďže je táto spoločenská hra v angličtine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia24*24*5 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x LR41 included
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.