Spoločenská hra Buen Camino Card Game Extended Educa 126 kariet od 8 rokov - v španielčine, francúzštine angličtine a portugalčine

Popis produktu

Spoločenská hra Buen Camino od španielskej spoločnosti Educa predstavuje skvelý darček pre dospelých a deti od 8 rokov. S touto spoločenskou hrou sa deti pokúšajú prekonať rôzne dobrodružstvá a zbierajú rôzne zdroje, aby dokázali prejsť 5 záverečných fáz hry Camino de Santiago. Skvelá spoločenská hra je určená pre 2-4 hráčov, obsahuje až 126 herných kariet, 28 značiek, 4 figúrky a iné doplnky. Hra je lokalizovaná v anglickom, španielskom, francúzskom a portugalskom jazyku, takisto aj pokyny. Spoločenská hra pre deti sa rýchlo stane zábavou pre celú rodinu.

Spoločenská hra skráti dlhé zimné či letné večery, dá sa ľahko zbaliť a vziať aj na cesty. Spoločenské hry pomáhajú rozvíjať pamäť a logické myslenie, postreh, trpezlivosť, ale aj súťaživosť medzi deťmi. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. Keďže je táto spoločenská hra lokalizovaná v cudzích jazykoch, deti si s ňou precvičia aj znalosť iných jazykov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
JazykEnglish,Spanish,French
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.