Solárna lampa nabíjateľná Nomad Solar Lamp Smoby ku všetkým Smoby domčekom upevniteľná a aj prenosná

Popis produktu

Prekvapte svoje deti špičkovými doplnkami k detskému domčeku. Solárna lampa nabíjateľná Nomad Solar Lamp od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti už od 2 rokov. Nadčasová solárna lampa v šedom vyhotovení sa dá upevniť na vonkajšiu stenu domčeka Smoby a po západe slnka osvetlí priestor pred vstupnými dverami. Je vybavená praktickou rukoväťou, takže sa dá ľahko prenášať a používať aj samostatne. Je vybavená 3 LED žiarovkami s bielym svetlom, ktoré sú napájané batériami s kapacitou 500 mAh - 3,7 V. Lampa je odolná voči striekajúcej vode, spĺňa kritéria štandardu IP54. 

Solárnu lampu ocenia vďaka chlapci aj dievčatá vďaka jej funkčnosti a originálnemu dizajnu. Cez deň sa nabije pomocou integrovaného solárneho panelu a po zotmení ju môžu používať nielen na osvetlenie vstupu do domčeka, ale aj v interiéri či posedení v záhrade so svojimi kamarátmi a súrodencami. Jej rozmery sú 15*5*5 cm a váži iba 0,25 kg. Dá sa vziať na návštevy, výlety a dovolenky. Solárna lampa ponúkne deťom vysoký herný komfort, pomáha im rozvíjať fantáziu a predstavivosť, približujú sa svetu dospelých. V jej svetle si rozprávajú rôzne príbehy, hrajú sa na prieskumníkov, objavujú tmavé zákutia a prekonávajú svoj strach. Pri hre viacerých detí prichádza k ich socializácii, rozvíjajú si svoje komunikačné a jazykové schopnosti. 

Solárna lampa sa dá pripevniť k týmto domčekom Smoby:

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery15*5*5 cm
Rozmery balenia16*6*6 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,25 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.