Šmykľavka s vodotryskom Funny Slide Green Toboggan Smoby 2 metrová dvojitá pevná konštrukcia s UV filtrom od 24 mes

Popis produktu

Šmykľavka s vodotryskom Funny Slide od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre chlapcov a dievčatá už od 2 rokov. Mimoriadne pevná konštrukcia šmykľavky je stabilná a pýši sa vysokou nosnosťou 50 kg, plocha na šmýkanie má dĺžku až 2 metre. Je vyrobená z pevného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk, taktiež má jemné a oblé hrany. Bezpečnosť detskej šmykľavky zaručujú protišmykové schodíky s plastovou oporou na zemi a pevné držadlá po bokoch šmykľavky, ktoré sú prispôsobené pre malé detské ruky. Šmykľavka sa dá napojiť na vodu, vďaka čomu ju deti dokážu využívať aj ako tobogan, ktorý im prinesie chladivé osvieženie počas horúcich letných dní.

Šmykľavka je vybavená pohodlnou ergonomickou plochou na šmýkanie, ktorú deti ocenia pri každodennej zábave. Povrch šmykľavky je vybavený anti UV filtrom, ktorý chráni farby pred vyblednutím, vďaka čomu vyzerá šmykľavka ako nová aj po dlhom používaní. Je vyhotovená v krásnych sviežich farbách, ktoré sa dokonale hodia na každý dvor alebo záhradu a pomáhajú v deťoch rozvíjať fantáziu a predstavivosť. Šmykľavka pre deti je využiteľná na jar, v lete, či na jeseň a stane sa obľúbeným miestom na hranie pre vaše deti. Jej celkové rozmery sú 217*88*119 cm.

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby už desaťročia prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu sa zmení na detský tobogán (záhradná hadica nie je súčasťou balenia)
  • dĺžka plochy na šmýkanie až 200 cm
  • nosnosť 50 kg
  • vhodná pre deti od 2 rokov
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • žiarivé farby, ktoré podnecujú detskú fantáziu
  • zo zamatovo jemného a odolného plastu
  • vhodná do každej záhrady alebo na dvor
  • špičkový francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery217*88*119 cm
Celková výška119 cm
Rozmery balenia190*33*50 cm
Celková dĺžka217 cm
Dĺžka šmýkacej plochy2 m
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.