Šmykľavka Disney Toy Story Toboggan XS Smoby s vodotryskom 90 cm šmýkacia plocha od 2 rokov

Popis produktu

Šmykľavka Disney Toy Story Toboggan XS je originálna a moderná šmykľavka od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Praktická detská šmykľavka poteší deti od 2 rokov plochou na šmýkanie s dĺžkou 90 cm v štýle animovaného Disney motívu Toy Story (Príbeh hračiek), filmu, ktorý poznajú deti na celom svete. Farebná kombinácia modrej a zelenej upúta deti na prvý pohľad a svoje žiarivé farby si zachová aj po rokoch používania vďaka anti UV filtru. Šmykľavka ponúka aj možnosť pripojenia hadice a v priebehu krátkej chvíle sa tak zmení na skutočný tobogán s vodotryskom, s ktorým sa deti zabavia na dlhé hodiny.

Šmykľavka pozostáva z kvalitného rebríka s protišmykovou ochranou, ktorý deťom umožní bezpečný výstup aj s bosými, mokrými nohami. Opierky na ruky poskytnú deťom oporu a istotu predtým, než sa posadia na šmykľavku a spustia sa nadol. Šmýkacia plocha je ergonomická, vytvarovaná pre maximálny komfort dieťaťa. Jednou z jej najväčších predností je vodný tobogán, s ktorým sa chlapci aj dievčatá ochladia počas horúcich, letných dní. Ak máte doma bazénik, deti sa môžu šmýkať aj priamo doň. Zásluhou tejto funkcii sa môžu deti spúšťať rovno do bazénika počas letných mesiacov. 

Šmykľavka má zaoblené hrany a jej povrch je veľmi príjemný, zamatový na dotyk. Nosnosť šmykľavky je 20 kg, je veľmi stabilná. Rozmery detskej šmykľavky sú 125*50*75 cm, pričom celková dĺžka šmykľavky je 125 cm a výška 75 cm. Šmykľavka je skladacia, umožňuje ľahkú manipuláciu.

Šmykľavka Disney Toy Story patrí medzi najkvalitnejšie šmykľavky s pravým francúzskym dizajnom. Je ako stvorená pre hru viacerých detí, súrodencov, aj kamarátov. Žiarivé farby na šmykľavke rozvíjajú u detí fantáziu predstavivosť. Chlapci aj dievčatá si zároveň posilňujú svalstvo nôh a rúk, zlepšujú koordináciu a pohybové schopnosti. Šmykľavka pre deti je využiteľná na jar, v lete, či v jeseni a stane sa obľúbeným miestom na hranie pre vaše deti.

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa prísnych noriem a európskeho štandardu. Je držiteľom certifikátu odolnosti a kvality. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • šmykľavka s možnosťou napojenia vody
  • dĺžka šmýkacej plochy 90 cm
  • povrchový anti UV filter ochráni žiarivé farby pred vyblednutím
  • celková nosnosť 20 kg
  • odolná a pevná konštrukcia
  • protišmykové schodíky
  • zaoblené hrany, povrch zamatový na dotyk
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • s motívom Toy Story
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozmery balenia106*51*25 cm
Celková dĺžka125 cm
Dĺžka šmýkacej plochy90 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,60 kg
Nosnosť20 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.