Šmykľavka Toboggan KS Smoby dĺžka 150 cm červeno-zelená od 24 mes

Popis produktu

Smoby Toboggan KS detská šmykľavka je stredne veľká šmykľavka pre deti s 1,5 metra dlhou, ergonomickou tvarovanou plochou šmyku. Z hornej časti šmykľavky je možnosť napojiť hadicu s vodou, a voda vyteká zhora dolu. Dieťa má krásnu vodnú šmykľavku, po ktorej sa kĺže na trávu alebo do bazéna, a tak má svoj vlastný súkromný tobogan. Šmykľavka má anti UV filter, ktorý povrch šmykľavky pred slnečným žiarením. Zabezpečuje tak, že farby nevyblednú. Je to jedinečná vlastnosť, ktorú majú iba produkty značky Smoby. Plasty sú príjemné a zamatové na dotyk, ich tvar je oblý a preto sa dieťa nemôže zraniť. 

Šmykľavka má dvojité steny, ktoré zaručujú ich pevnosť a stabilitu. Zároveň všetky tvary má oblé, jemné vypracované, prijemné na dotyk. Dá sa ľahko poskladať a nezaberá veľa miesta. Vďaka svojim jemným farbám perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Je prevedená v krásnych farbách sviežej zelenej a červenej farby, ktoré u detí podnecujú predstavivosť a fantáziu. V dolnej časti, kam sa dieťa zošmykne, je spevnená, zospodu vystužená. Je to stabilná šmykľavka, ktorá premení každý dvor alebo záhradu na ihrisko plné radosti a zábavy. Vysoké a veľké úchytky zabezpečujú pocit istoty a bezpečnosti pre dieťa. Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou.  Detská šmykľavka má nosnosť 50 kg.

Je to veľmi obľúbená šmykľavka pre deti. Je vhodná už od 2 rokov veku dieťaťa. Rozmery šmykľavky sú 158*70*102 cm. Bezpečnosť zaručujú aj protišmykové schodíky a pevná konštrukcia. Je to šmykľavka pre deti vyrobená vo Francúzsku s francúzskym šarmom a dokonalosťou. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu sa zmení na detský tobogán
  • dĺžka plochy na šmýkanie je 150 cm
  • nosnosť 50 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • žiarivé farby, ktoré podnecujú detskú fantáziu
  • zo zamatovo jemného a odolného plastu
  • vhodná do každej záhrad alebo na dvor
  • pevná a odolná konštrukcia
  • držiaky v hornej časti pre vyššiu bezpečnosť
  • protišmykové schodíky
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery158*70*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia127*30*41 cm
Celková dĺžka158 cm
Dĺžka šmýkacej plochy150 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,5 kg / 8,0 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.