Šmykľavka Toboggan Funny Smoby vlnkovitá s vodou dĺžka 200 cm zelená od 24 mes

Popis produktu

Šmykľavka Smoby Toboggan Funny je jeden z najkvalitnejších produktov na trhu. Šmýkacia plocha má dĺžku 200 cm a šmykľavka má nosnosť 50 kg. Je vhodná pre chlapcov aj dievčatá už od 2 rokov. Zaujímavosťou šmykľavky Smoby je otvor na vodu, na ktorý sa dá napojiť hadica a po šmykľavke potom steká voda ako na tobogane. Všetky deti jednoznačne milujú rýchlu jazdu po tobogane a Smoby Toboggan Funny vám umožňuje zriadiť si vlastný tobogan vo svojej záhrade. Deti sa potom môžu šmýkať rovno do svojho bazénika. Skladanie šmykľavky je veľmi jednoduché, dá sa ľahko poskladať aj rozložiť.

Samozrejmosťou detskej šmykľavky Smoby je jej bezpečnosť a ergonomický tvar, aby sa na nej hralo pohodlne. Bezpečnosť zvyšuje protišmyková úprava na schodíkoch. Dá sa na ňu vyjsť aj bosými a mokrými nôžkami, nehrozí riziko pošmyknutia. Hladké okrúhle úchyty v hornej časti sú ďalšia súčasť šmykľavky, ktorá zvyšuje jej bezpečnosť. Užitočná súčasť  šmykľavky je široký podklad pod schodíkmi, ktorý bráni tomu, aby sa šmykľavka zabárala do zeme. Vynikajúcou vlastnosťou šmykľavky je špeciálny anti UV filter, ktorý chráni jej povrch pred slnečným žiarením. Práve vďaka tomuto filtru zostane vaša šmykľavka Toboggan Funny krásna a žiarivá dlhé roky.

Farebné prevedenie zelenej a červenej pôsobí veľmi moderne, krásne zapadne do každej záhrady. Rozmery detskej šmykľavky sú  200*224*115 cm. Plastový povrch šmykľavky je príjemný a zamatový na dotyk. Hrany na šmykľavke sú zaoblené, aby bolo dieťatko chránené. Je vyrobená z pevných a odolných materiálov. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý sa už roky pýši výrobou kvalitných a originálnych plastových hračiek. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie európske štandardy. Šmykľavka a tobogan v jednom je odolná a veľmi kvalitná, veľmi rýchlo sa stane pravidelnou súčasťou letných zábav vašich ratolestí. Je to jedna z najobľúbenejších letných hračiek, dizajnovo sa hodí na každý dvor či záhradku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery88*224*115 cm
Celková výška115 cm
Rozmery balenia195*31*44 cm
Celková dĺžka224 cm
Dĺžka šmýkacej plochy200 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť9,50 kg / 12 kg
Nosnosť50 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.