Šmykľavka Princezné Smoby Toboggan XS s vodou dĺžka 90 cm

Popis produktu

Detská šmykľavka Toboggan XS s rozprávkovým motívom z obľúbenej rozprávky Princezné je jeden z najkvalitnejších produktov medzi detskými šmykľavkami. Ružová šmykľavka má 90 cm dlhú plochu na šmýkanie a je vhodná pre všetky deti a najmä dievčatá už od 2 rokov. Je veľmi bezpečná a vďaka svojej ergonomicky tvarovanej ploche na šmýkanie zaručuje príjemný zážitok pre každé dieťa. Detská šmykľavka sa veľmi jednoduchým spôsobom dá poskladať a znova rozložiť, keď ju dieťa nepoužíva. Nezaberá veľa miesta a pre jej malý rozmer sa ľahko zmestí do detskej izby či do kufra auta, preto si ju môžete zobrať so sebou na chatu či k vode. Nosnosť šmykľavky je 20 kg.

Jedinečnou vlastnosťou detskej šmykľavky Princezné Toboggan XS je anti-UV filter, ktorý chráni povrch plastu pre slnečným žiarením, takže si farby na šmykľavke zachovajú krásne žiarivý vzhľad po dlhé roky. Navyše je detská šmykľavka je doplnená praktickým otvorom na vodu, kde sa dá napojiť hadica a dieťa sa šmýka na vode napríklad do svojho bazénika. Malí nezbedníci sa šmýkajú a majú svoj vlastný malý tobogán. Je to veľká zábava a deti milujú jazdu na šmykľavke. Šmykľavka pre deti je zároveň pekný doplnok do každej záhrady. Vďaka svojmu ružovému vyhotoveniu a motívu Disney Princezné pôsobí veľmi radostne a pozitívne. U detí farby vyvolávajú rozprávkové predstavy, rozvíjajú fantáziu a podnecujú predstavivosť.

Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Rozmery šmykľavky sú 125*50*75 cm, pričom celková výška dosahuje výšku 75 cm. Plastový povrch šmykľavky je na dotyk zamatový a jemný k detským rúčkam. Jej hrany sú oblé, a preto si deti nemôžu pri hre ublížiť. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • jedinečný rozprávkový dizajn
  • motív Princezné
  • krásne farebné prevedenie
  • po pripojení na vodu sa zmení na tobogán
  • dĺžka šmýkacej plochy 90 cm
  • nosnosť 20 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • rozmermi vhodná aj do detskej izby
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozmery balenia106*51*25 cm
Celková dĺžka125 cm
Dĺžka šmýkacej plochy90 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,6 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.